Jumbo plaatjesactie voor SV Lierop

SV Lierop – PLAATJES SPAREN BIJ JUMBO REMCO BENNENBROEK SOMEREN

Jumbo Remco Bennenbroek Someren heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. De droom van veel SV Lierop leden wordt nu werkelijkheid!
Plaatjes van jezelf en andere SV Lierop-leden zijn vanaf eind oktober 2023 verkrijgbaar bij Jumbo Remco Bennenbroek Someren. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

In overleg met Jumbo Remco Bennenbroek Someren is ervoor gekozen om binnen onze club de alle junioren- en seniorenteams mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

Binnenkort zal een professionele fotograaf iedereen bij onze club komen fotograferen.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken.
Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, dus laat deze kans niet voorbij gaan!

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de spaaractie het recht om deze te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen, ga dan naar:  https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/svlierop en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

Wil je schriftelijk toestemming geven, vul dan de gegevens hieronder in.

Met sportieve groet,
Bestuur SV Lierop

————————————————————————————————————————————

JA, IK GEEF TOESTEMMING

om in de plaatjesactie mijn volgende gegevens te gebruiken: mijn portretfoto, een teamfoto waar ik op sta, een sfeerfoto waar ik herkenbaar op te zien ben, mijn naam, mijn teamnummer, mijn rol/functie bij de club (indien van toepassing).

Naam:                               ……………………………………………………

Teamnummer:                 …………………………………………………….

Rol/Functie bij club:       ……………………………………………………

Handtekening:                 …………………………………………………….    (indien jonger dan 16: van ouder/verzorger)

Handtekening 2e ouder: …………………………………………………… (is vereist bij gescheiden ouders)

Lever dit formulier in bij SV Lierop of neem het mee naar de fotosessie!

Vind je dit een leuk bericht? Deel het dan!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

HIER VINDT JE ONS

SV Lierop
Sportpark de Renkant
Schuttersstraat 19
5715 BH  Lierop

Wil jij op de hoogte blijven?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. Met enige regelmaat versturen wij een nieuwsbrief naar jouw mailbox. Zo ben, en blijf je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze club!