<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets

Lierop veteranen - Mifano veteranen op 11 - 11 - 2017

Met opnieuw 4 ? sorry 3 invallers ( ik had Twan als nieuweling geteld …) was het toch weer mogelijk om te voetballen en nog wel de derby tegen Mifano.
Joep, Mark en Mateus ( onze Pool in de Gool ) waren de verdienstelijke spelers die zich uitstekend kweten van hun taak, Mateus door zijn vele reddingen, Mark als een loopwonder en doorzetter Joep die zelfs 2 keer wist te scoren, je kunt het veel slechter treffen met je invallers.
De wedstrijd kwam al vlug op gang, eerst nog een prima redding door Mateus maar een ietwat gelukkige lob viel achter hem in het netje, 0 - 1 in de 3e minuut. Er kwamen daarna over en weer kansen, de omhaal van Jeroen had een beter lot verdiend dan naast de goal. Een ongelukkig moment voor Twan zorgde in de 25e minuut voor de 0 - 2. Maar onverdroten bleven wij de aanval zoeken, een uitstekende pass van Peter van Gastel kon door Jeroen helaas niet afgemaakt worden en dit herhaalde zich een minuut later, toch te laat naar bed na het verjaardagsfisje, Jeroen? En toen Mifano vlak voor rust met een knappe boogbal de 0 - 3 liet aantekenen, werd het voor ons toch wel moeilijk om deze partij nog te winnen, DACHTEN WIJ.
Jozef werd van zijn taak verlost door Jean B. en Arjan kwam voor Twan binnen de lijnen, 5 Minuten na rust scoorde Joep 1 - 3, 1 minuut later stond het echter 1 - 4. Niet getreurd, doorgaan en allengs werd het 2 - 4 ( Joep ), 3 - 4 ( toch weer Jeroen ) en Mifano stond op omvallen. Dat dit niet gebeurde was erg jammer, we verdienden zeker een gelijkspel maar ja, 3 - 4 werd de eindstand.
We hebben in ieder geval weer gevoetbald en daarna bleef het nog laang gezellig in de kantine…….

Quote van de dag: Henrie: ik zei roep maar als je de bal wilt; dat deden we ook was het antwoord. Waarop Henrie antwoordde:, mar ik heur niks !!

Albert, bedankt voor de goede leiding, je blijft multifunctioneel !

Mifano, bedankt voor de sportieve wedstrijd ( speciaal voor Geert van Hoof ! )

Met sportieve groeten,

Hans Verrijt
Veteranen p.r.

 

 
Helmondia veteranen - Lierop veteranen op 04 - 11 - 2017

Op wederom een druilerige zaterdagnamiddag waren we te gast bij Helmondia, een goed spelende ploeg waar we het in het verleden vaak heel moeilijk tegen hadden. Nou dat was vandaag wel anders: we hadden namelijk de longen van Lierop bij, de tweeling van Meeuws en dan weet je het wel: ze liepen alles aan gort zeker in de tweede helft.
Met Starsky in de goal en met Peter Meeuws centraal achter ( inderdaad dun 3e Meeuws, ut leek wel een familie-elftal.. ) begonnen we vlot combinerend aan de wedstrijd. Veel resultaat had dit nog niet, we hadden wel veel balbezit maar we beloonden ons daarvoor ( nog ) niet met doelpunten. Totdat Jeroen het zat was en met een droge schuiver bracht hij de 0 - 1 op het fictieve scorebord.
Dit werd ook de ruststand en de 5e colonne was benieuwd of er personele wijzigingen zouden komen, Jozef, David, Peter en Jan zaten of stonden naast de bank.
David mocht meedoen, Starsky wisselde met Henrie, die na zijn voortreffelijke debuut tegen de Hei dit karweike wel aandurfde, en Peter nam de plaats in van Wiljan en besloot de middencirkel tot zijn terrein te maken. En toen de Lieropse longen maar door bleven draven, waar er vur de hellies gin hauwen mir an, soepel werd hun verdediging aan flarden gespeeld en met name Jeroen deed dat wel heel nadrukkelijk met in totaal 4 treffers, ook Bert en Rens van Lieshout deden hun duit in het zakje zodat we met een 0 - 6 overwinning vertrokken uit Helmond. Wat een luxe als je Jan en Jozef op de bank kunt houden en dan toch met zulke cijfers kunt winnen, maar ja Lieropse longen: daar is maar weinig kruit tegen gewassen bij de veteranen.
Wij danken Damian, Bert, Thijs, Peter, Michael en Rens voor hun bereidwilligheid om de veteranen toch te laten voetballen, chapeau heren, zonder jullie was het niet mogelijk om te spelen.
Albert vlagde wederom en hij had een paraplu bij waar het hele elftal wel onder kon, maar ja, natte vuut is ook niks.

Quote van de dag: Waar is Albert? Die zal ze in de kantine wel aan het vertellen zijn hoe ze Bami moeten maken!

Met sportieve groeten,

Hans Verrijt
Veteranen p.r. 

 
Mierlo Hout veteranen - Lierop veteranen op 28 - 10 - 2017
Op een druilerige zaterdagnamiddag mochten we tegen Mierlo Hout aantreden. Zij hadden een vlot combinerend team die het ons regelmatig erg moeilijk maakten. Zeker in de 1e helft kwamen ze er vlot doorheen, ondanks prima verweer van onze achterhoede met aan het hoofd Richard Rovers in de goal ter vervanging van de helaas gestopte Marco. Richard kweet zich uitstekend van zijn taak maar was tot tweemaal kansloos op de natte en glibberige bal. Maar ook wij lieten ons van onze goede kant zien met enkele prima kansen die helaas niet benut werden. Totdat onze nieuwbakken voorzitter van de sv Lierop ( Arjan ) zich mee naar voren spoedde, hij nam de bal op zijn slof, oh nee hij punterde de bal auwverwets onder in de hoek, dit alles na een mooie aanval over veel schijven. Jan Bekx zag het weer helemaal zitten op de tribune…. Zo werd het rust met een 2 - 1 stand.

In de 2e helft werd Jan van Lieshout sr ( 68 jaar jong ! ) vervangen door eerdergenoemde Jan Bekx en Jozef door Michael Thijs. Henrie Kuipers werd nu meer in een vrije positie gebracht en dat hebben ze geweten in ut Hout, eerst zorgde hij voor een magistrale lob over hun keeper en nadien maakte hij zijn tweede met een bekeken schot onder in de hoek. Stonden we ineens voor…
En zo kabbelde de wedstrijd naar het einde, er kwamen aan weerszijden nog enkele mooie kansen maar gescoord werd er niet meer zodat we moe, nat enzovoort maar wel tevreden van het veld stapten met de zoveelste overwinning van de laatste tijd.
We hebben nu nog elke week kunnen voetballen, dit dankzij de welwillende medewerking van de spelers van de lagere elftallen, wij danken hun daarvoor en misschien hebben deze spelers nu ook gezien dat de veteranen toch op een behoorlijk niveau voetballen en dat het er zo sportief mogelijk aan toe gaat.
Ook dank aan Albert die de natte taak op zich nam om te vlaggen, dankzij de paraplu van Jan vd Zanden bleef ie nog een bietje dreug, alhoewel, zun skoen waren zeiknat zei ie.

Quote van de dag: Jeroen belde hoe laat we vertrokken: als antwoord kreeg hij: een kwartier geleden…

Met sportieve groeten,

Hans Verrijt
Veteranen p.r.

Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement