<
>
0492 - 33 15 89
Webshop
Login
Actueel programma
Actuele standen
Actuele uitslagen
Actuele verslagen
SV Lierop tweets
Lierop onder 13-1 haalt kampioenschap binnen in tropische week
Na de zware partij in de hitte, op het kunstgras tegen Brandevoort, moest Lierop maandagavond alweer aantreden in Ospel tegen de plaatselijke RKSV. Zonder Lars, paspoort aanvraag ( voor zijn transfer naar het buitenland ??) maar met E-speler Rens moest Lierop proberen het kampioenschap binnen te halen. Bij winst is Lierop kampioen. De gasten hadden een toekomstig ADO den Haag talent in de ploeg, maar op 2 momenten na, zorgde de sterk spelende Maarten ervoor, dat deze speler een moeilijke avond had. Lierop kwam al snel op voorsprong door de weer ongrijpbare Sjoerd, 0-1. Even later wist Ries de 0-2 te maken. In de rust werd er goed gedronken en na rust speelde Lierop een sterke partij. Ospel kwam er niet meer aan te pas. Sjoerd drukte de gasten nog verder in de put door 2x te scoren via een Ospel speler. Ries maakte 0-5 na een geweldig mooie aanval : Tino speelde Han aan en deze zette wat verdedigers op het verkeerde been, speelde Ries aan, die mooi kon afmaken. Rens viel moeitelos in en speelde mee alsof hij wekelijks in dit team speelde. Na afloop was de vreugde over het kampioenschap niet zo groot. Niet zo vreemd, want voor een aantal spelers was het de zoveelste keer. Mannen, knap gespeeld en proficiat
 
 
Na de zware partijen van zaterdag en maandag weer aan de bak tegen het fysiek sterke Bavos. Op een slecht veld bleek dat het een beetje op was bij de meesten. Lierop kwam op 0-3 door Tino en Sjoerd (2x). Daarna kreeg Ollie, die nog met de vlinderslag bezig was na een dag zwemmen, de bal ongelukkig tegen zijn arm. De scheidsrechter was er als de kippen bij om de bal op de stip te leggen, 1-3. Na rust was het helemaal op bij de Lierop mannen. Bavos kwam terug tot 3-4. Maar Jeroen wist eindelijk een kans af te maken 3-5. Mannen, knap gedaan. Na 3 tropische wedstrijden ( en na een sportdag ) toch het karakter opbrengen om ook de laatste wedstrijd te winnen. Grote klasse. Marnick nog bedankt voor het vervangen van Han.
Rusten en zaterdag weer fris aan de start bij het eigen toernooi. Succes. En ook veel succes aan Lierop onder 11-1 en Han bij de bekerfinale zaterdag.
 
 
Lierop onder 13-1 - Brandevoort onder 13-2 8-3
De uitslag doet het niet vermoeden, maar Lierop speelde een moeizame wedstrijd tegen de fysiek sterke gasten uit Helmond. Onder tropische omstandigheden wist Sjoerd al snel de 1-0 te maken. Maar slap spel op het middenveld stelde de gasten in staat om de 1-1 te maken. Even later ging het achter in de opbouw fout, 1-2. Maar gelukkig hadden we Sjoerd nog. Hij scoorde 2x en Lierop ging met een 3-2 voorsprong de kleedkamer in. Het moest feller bij het balbezit van de tegenstander en beter in de opbouw door veel beter vrij te lopen. Maar er was nog niet afgetrapt of de tegenstander had de 3-3 er al in liggen. Wederom Sjoerd bracht Lierop weer op voorsprong en uiteindelijk liep Lierop uit naar 8-3 door doelpunten van Liam, Lars, Tino en Tijn. Maandag kan bij winst de titel behaald worden, maar dan zal het wel anders moeten dan vandaag. Succes
 
 
Lierop onder 13-1 wint 2x en pakt de koppositie
Lierop mocht deze week 2 keer de wei in. Dinsdag kwam koploper ASV op bezoek. De gasten hadden, net als Lierop, nog niet verloren. Met 1 wedstrijd meer in de benen gaan ze dus aan de leiding. Maar zonder echt goed te spelen liet Lierop zien dat het beter kan voetballen dan de mannen van ASV. De sterk spelende Sjoerd zorgde met 2 mooie schoten voor een 2-0 voorsprong. En even later werd de snelle Han door een mooie pass van Sjoerd vrij voor de keeper gezet : 3-0. Na de rust zorgde Sjoerd voor de 4-0. De gasten kwamen even later terug tot 4-1. Lierop was te veel de bal kwijt en kon pas laat de wedstrijd beslissen. Ries en Han zorgden voor de 6-1.
 
 
Zaterdag uit naar Mariahout. Door de nodige omleidingen werd de Bavaria fabriek gemist. Lierop begon sterk . Ries werd door Sjoerd voor de keeper gezet, 0-1. Even later gaf Lars een mooie voorzet op Tino, 0-2. Toen kreeg, na wat Lierop geknoei , de linkerspits van Mariahout de kans, 1-2. Gelukkig wist Han er weer eentje in te prikken, 1-3. In de rust werden de puntjes op de i gezet : eerder druk zetten met z’n allen bij balbezit van de tegenstander en bij balbezit nauwkeurig in het samenspel. En Lierop speelde een hele sterke tweede helft. Door het druk zetten kwam de bal niet meer bij de gevaarlijke linkerspits. En gebeurde dat wel dan greep Maarten steeds sterk in. Liam mocht weer van de 11 meter aanleggen nadat Sjoerd was neergehaald. Hij scoorde beheerst, 1-4. Keeper Tom had teveel last van zijn schouder en moest van het veld af. Raoul deed de keepershandschoenen aan en Lierop combineerde erg goed. Lars, Sjoerd en Jeroen, met een hele mooie, brachten de eindstand op 1-7. Mannen, goed gespeeld als team. Ga zo door.
 
 
Lierop onder 13-1 - Someren onder 13-3 14-0
Winterkampioen Lierop is door de KNVB na de winter hoger ingedeeld. Maar daar is tot nu toe weinig van te merken. De tegenstand is tot nu toe niet geweldig. Vandaag speelde Lierop de zesde wedstrijd. Na 5 voorgaande overwinningen was Someren onder 13-3 ??? vandaag de tegenstander. Al na 10 seconden kon de keeper van Someren de bal uit het net halen na een mooie goal van Sjoerd na een geweldige pass van Raoul. Jeroen begon vandaag als wissel en had zo de tijd om aan de clubkleuren van de tegenstander te wennen. Ries was de week ervoor waarschijnlijk iets te hard geraakt door de hulpbisschop, want hij had wat moeite om de bal de juiste richting te geven.
Voor rust werd er 7 x gescoord en na rust ook 7x. ( Maarten, Ries, Han(2), Lars(2), Jeroen, Tino, Sjoerd (6). Reservekeeper Tino wist de strafschop van Someren uit het doel te houden en hield zo de nul. In deze rare competitie nu weer lange tijd vrij en op 15 mei de kraker thuis tegen medekoploper ASV.
 
 
Lierop onder 13-1    -    NWC onder 13-2      7-4 (10-3)
Lierop maakte het zich zelf moeilijk. Veel balverlies en weinig scherpte om de bal te veroveren. De gasten scoorden uit een uitval via de snelle rechterspits de 0-1. Maar Sjoerd brak door, werd onderuit gehaald : strafschop. Netjes benut door Liam : 1-1. Sjoerd maakte een mooie voorzet van Liam af, 2-1 en Sjoerd had er nog niet genoeg van, 3-1. Hierna werd het spel van Lierop steeds slordiger. De gasten konden 3x scoren na knullig balverlies op het middenveld en de lange bal op de snelle rechterspits. Rust 3-4.
Na rust een iets scherper Lierop en uit de eerste aanval na rust zorgde Tino na een mooie aanval voor de 4-4. Sjoerd en Tino ( 2x) bepaalden de eindstand op 7-4. Mannen, hard aan de slag. Want de komende wedstrijden zal het beter moeten. Succes.
 
 
HVV onder 13-1   -  Lierop onder 13-1   0-22

Lierop haalde vandaag het dik verdiende kampioenschap binnen door de gasten uit Helmond met 22-0 te verslaan. HVV was zo sportief om naar Lierop te komen om de laatste wedstrijd toch door te laten gaan. Lierop begon goed, maar liet de eerste 5 minuten de nodige kansen liggen. Maar Tijn van Ooijen liet met een mooie treffer met links zien hoe het moest, 0-1. En hierna wisten ook de andere spelers het doel te vinden. Han liet zien dat hij als vervanger van de afwezige Liam prima mee kon draaien in het team. Na de 0-11 ruststand maakte Lierop er de tweede helft nog 11. Eindstand 0-22.

Doelpunten : Han (3), Tijn (3), Ries ijsco (4), Tino (3), Jeroen (3), Lars (2), Raoul (2), Tim (1),Sjoerd (1). Tom werd weer niet gepasseerd. Na afloop kregen de spelers een mooie handdoek , met daarop het logo van SV Lierop, hun naam en “kampioenschap 2017”. Lierop onder 13-1 wenst de onder 11-1 succes toe in de laatste wedstrijd en hoopt dan zaterdag samen met hen op de platte kar door het dorp te gaan.

 
Deurne onder 13-2   -    Lierop onder 13-1     0-9 (25-11)

Lierop was vandaag weer een maatje te groot voor de tegenstander. Lierop begon sterk, maar vergat de eerste kansen af te maken. Deurne kreeg weinig kans om te voetballen en nadat Tino de 0-1 had ingekopt ( en daarbij ook Raoul raakte) scoorden Sjoerd en Tino er nog een. Rust 0-3. Na de rust ging Lierop verder : bal afpakker Tijn ( gesterkt door de juiste voeding) en de goed spelende laatste lijn en keeper Tom bleven Deurne het leven zuur maken. Lierop liep nog uit naar 0-9 door doelpunten van Tim, Jeroen, Lars, Raoul en Tino (2x). Wiljan, bedankt voor het vlaggen en over 2 weken de laatste wedstrijd uit bij H.V.V. Bij winst is Lierop kampioen. Succes. 

 
Lierop onder 13-1   -    Rood Wit’62 onder 13-2      21-0 (18-11)

Beide ploegen toonden vandaag aan niet in deze klasse thuis te horen. Een oppermachtig Lierop had het veel te makkelijk tegen de zwakke ploeg uit Helmond. Scheidsrechter Toon had het druk met het bijhouden van de stand. Compliment voor de sportiviteit van de tegenstander en hun positieve coach. Doelpunten : Keeper Tom (2), Tijn (1) Tim (1) Lars (1), Jeroen (2), Ries (3), Tino (4), Sjoerd (5) en Raoul (2). Volgende week net zo scherp als vandaag uit naar Deurne. 

 
Brandevoort onder 13-2   -    Lierop onder 13-1   0-8 (11-11)

Lierop herstelde zich knap van de zwakke wedstrijd van vorige week. Er werd scherp begonnen en de tegenstander kreeg geen kans om een goede aanval op te zetten. Sjoerd bekroonde een mooie solo met de 1-0. Even later zette Sjoerd Ries voor het doel, 2-0. Via Jeroen en Tim werd het 0-4 met de rust. Na de rust hetzelfde spelbeeld. Lierop was de bovenliggende partij. Tijn speelde sterk als back, Jeroen had het naar zijn zin op het middenveld en Liam begint te wennen aan het Lieropse spel. Tom met extra trui in de tweede helft liep zich warm en kreeg weinig te doen. Ries, Liam en Jeroen (2x) bepaalden de eindstand op 0-8. De jonge scheidsrechter was een van de uitblinkers en op de bank van Lierop was het gezellig. Volgende week weer een keer thuis tegen Rood Wit. Succes !!!

 
Mierlo-Hout onder 13-2   -   Lierop onder 13-1    3-3 (04-11)

Na de prima wedstrijd tegen concurrent ASV speelde Lierop vandaag een zwakke wedstrijd tegen het taaie Mierlo-Hout. De scherpte in de afronding en in het combinatiespel was er niet. Ook het druk zetten slaagde vandaag niet. Met een 2-0 achterstand ging Lierop de rust in. De felheid was de tweede helft een stuk beter en Tim zorgde voor de 2-1. Maar de lange bal vlak daarna verraste de Lierop defensie, 3-1. Met een wanhoopsoffensief wist Lierop door Sjoerd ( 2x) er nog een punt uit te slepen. Mannen goed terug gekomen, maar laat het een wijze les zijn voor volgende week uit tegen Brandevoort. 

 
Lierop onder 13-1 - ASV onder 13-1 6-0 (28-10)

Lierop trad vandaag aan tegen koploper ASV. Onder leiding van de goed fluitende scheidsrechter Ralf van de Laar speelde Lierop een sterke wedstrijd. Veel druk op de tegenstander met het hele team en goed combinatiespel. Voor rust werd Sjoerd diep gestuurd en met een mooie pass werd Tino bereikt, 1-0. Een goed genomen corner van Tim werd door Tino ingekopt, 2-0. Keeper Tom had weinig te doen . Door het snelle storen van Lierop en het sterke verdedigen van Ollie, Maarten en Raoul kwam de bal amper bij Tom. Na rust ging Lierop door. Weer een goed genomen corner van Tim bracht de bal op het hoofd van Jeroen, 3-0. Even later een corner op het hoofd van Raoul, maar de keeper bracht redding. Niet voor lang, want Raoul wilde scoren en joeg de rebound hard in het doel, 4-0. Twee goed acties van Sjoerd gaven Tino nog 2 kansen . Eindstand 6-0. Mannen, sterk gespeeld. Op naar Mierlo-Hout!!!

 
Lierop onder 13-1   -    SJVV 13-1   7-0 (07-10)
Onder leiding van de goed fluitende scheidsrechter Sijbers combineerde Lierop er op los. Door doelpunten van Raoul, Sjoerd, Ries, Tim en Tino stond het na 20 minuten al 5-0. Lierop trad aan zonder Ollie ( iets mis gegaan op het spijkerbed) en Tim G. ( blessure). Maar Tim verving Ollie prima en Tijn deed dat weer op het plekje van Tim. Het spel van Lierop was niet meer zo flitsend ( iets teveel met de gedachte bij de voetbalplaatjes???). Na rust scoorden Tim en Tino nog een keer. Eindstand 7-0. Over 3 weken de topper tegen ASV. Succes!!!!!!

 

 
NWC onder 13-2 - Lierop onder 13-1 0-4 (30-9)

Lierop speelde vandaag een beroerde wedstrijd op een beroerd veld. Dat deze betonnen baan goedgekeurd is als wedstrijdveld is mij een raadsel. ASV zal er wel niet op hoeven te spelen, want het schijnt een kunstgrasveld te zijn. Lierop paste zich niet aan de veldomstandigheden aan ; de eerste aanname was slecht, lopen met de bal naar het drukke midden was blijkbaar een betere keus dan combineren en sommige spelers hadden wat moeite om oranje en rood-wit uit elkaar te houden. Lierop kwam op voorsprong toen de slim vrij gelopen Tino een corner van Tim binnen kopte, 0-1. Jeroen zette Sjoerd voor de keeper en deze maakte de 0-2. Na de rust eenzelfde spelbeeld en na 10 minuten maakte Han van de Laar zijn debuut in de D 1. Een goede debutant scoort en dat deed Han, 0-3. Even later een herhaling van de eerste goal, Tino 0-4. Beide backs Maarten en Tijn speelden een sterke partij. Volgende week 2x goed trainen en dan weer goed voetballen tegen SJVV. Han en Bob, bedankt.

 
 
Lierop onder 13-1 veel te sterk voor Liessel (23-9)
 
Na een goede voorbereiding in de beker, waarin Lierop liet zien dat het niets minder is dan Mierlo-Hout en in een mooie partij NWC D1 met 6-3 naar huis stuurde, stond vandaag de eerste competitie wedstrijd tegen Liessel op het programma. Lierop startte goed, maar de eindpass was slordig en de kansen werden niet benut. Na een lange trap naar voren werd de Lierop verdediging verrast en kwamen de gasten op een 0-1 voorsprong. Maar na een indraaiende corner van Tim ( raakte Liam hem nog aan met het puntje van zijn speciale schoeisel?) was Lierop los. Voor rust doelpunten van Tino, Jeroen (3) Liam, Tino en Ries (3). Na rust ging Lierop door. De verdediging speelde sterk en Lierop wist er nog 7 bij te prikken . Lars (2), Tino (2), Sjoerd (2) en Ries bepaalden de stand op 16-1. Scheidsrechter van Heugten floot een foutloze wedstrijd en assistent scheidsrechter Hebreu had in het begin wat moeite met de optrekkende mist en de shirts, die erg op elkaar leken. Volgende week uit naar NWC. Succes
Sponsoren
<
>
  Omhoog
Copyright SV Lierop · 2017 · Webdevelopment: Advertize Totaal Reclame Lierop · Privacystatement